(ÖZEL)-Eşinden habersiz tarifeye ek cihaz aldı, mahkemelik oldu

(ÖZEL)-Eşinden habersiz tarifeye ek cihaz aldı, mahkemelik oldu
20 Ağustos 2020 Perşembe 11:36

Kayseri’de eşi Ş.Ö.’den  habersiz bir GSM operatöründen faturalı hat aldığı ve tarifeye ek olarak ise, bir adet tablet ile bir de cihaz alarak 4 bin 500 TL’lik taahhütname imzaladığı iddialarıyla Ö.Ö., eşinin şikayeti sonrası ilk kez hakim karşısına çıktı.

Olay, 2017 yılında meydana geldi. İddiaya göre, işsiz Ö.Ö., eşinin kimliğini alarak bir GSM operatörüne gitti. Eşi adına bir faturalı GSM hattı alan ve toplam değeri 4 bin 500 TL olan bir tablet bilgisayar ile bir adet başka bir cihaz aldı. Taksitlerin bir kısmını ödeyen Ö.Ö., 2019 yılında borcu ödeyemeyince eşi Ş.Ö.’ye icra takibi başlatıldı. Eşinin adına taahhütname imzaladığını öğrenen Ş.Ö.’nün şikayeti üzerine Ö.Ö. hakkında dava açıldı.

‘PARAYA ÇEVİRMEK İÇİN YAPTIM’

Kayseri 1’inci Asliye Mahkemesi’nde görülen davada sanık Ö.Ö. ile şikayetçi Ş.Ö. hazır bulundu. Eşinin haberi olmadan kimliğini aldığını belirten sanık Ö.Ö., “Faturalı hatta geçtim. Acil paraya ihtiyacım vardı. Kampanyalı ürünleri alıp, paraya çevirmek için yaptım. ‘Bana hat vermiyorlar’ diyerek, eşime kağıdı imzalattım. İşlerim iyi olmadığı için de ödeyemedim” diye konuştu.

‘ZARARIM GİDERİLMEDİĞİ İÇİN ŞİKAYETÇİYİM’

Emniyette verdiği ifadesinde zararının giderilmediğini belirten Ş.Ö. ise, “Zararım giderilmediği için şikayetçiyim” dedi.

Mahkeme hakimi verdiği ara kararla, sanık Ö.Ö.’ye eşi Ş.Ö.’nün zararını gidermesi için süre vererek, duruşmayı erteledi.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.