(ÖZEL)- Duruşma salonunda ünlü avukatı tehdit etti

(ÖZEL)- Duruşma salonunda ünlü avukatı tehdit etti
13 Ağustos 2020 Perşembe 11:31

Türkiye’nin ünlü ceza hukukçularından biri olan avukat Ersan Şen, Kayseri’de görülen bir davada müşteki Ö.A.,  tarafından tehdit edildi. Avukat Ersan Şen’in, duruşmada tanık olarak dinlenen banka müdürüne soru sorduğu sırada müşteki Ö.A. duruma müdahale ederek, Ersan Şen’i ‘Seninle dışarda görüşeceğiz’ diyerek tehdit etti. Duruşma tutanaklarına da yansıyan bu olay sonrası, mahkeme başkanının talimatı ile müşteki Ö.A., salondan dışarı çıkarıldı.

Kars’ta yaşayan 14 besicinin sahte çek ile bin 104 büyükbaş hayvan karşılığında yaklaşık 7 milyon TL dolandırıldığı iddiasıyla Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ilginç bir olay yaşandı. Banka şube müdürünün tanık olarak dinlendiği sırada firari sanık İ.K.’nin avukatı Ersan Şen, tanık banka müdürüne çeşitli sorular sordu. Avukat Şen’in soru sorduğu sırada, müştekilerden Ö.A., Ersan Şen’e doğru, ‘Biz seninle de görüştük. 1 Milyon TL istedin. Telefon kayıtları var’ diyerek tepki gösterdi. Mahkeme başkanının, müşteki Ö.A.’yı uyarmasının ardından tepkisine devam eden Ö.A., mahkeme başkanının talimatı ile polis ekipleri tarafından duruşma salonundan dışarı çıkarıldı. Müşteki Ö.A., salondan dışarı çıkarılırken de  Ersan Şen’e tepkisini sürdürürken, ‘Seninle dışarda görüşeceğiz’ dedi. Türkiye’nin ünlü ceza hukukçularından biri olan Ersan Şen, müşteki tarafından tehdit edildiğini, bu durumun duruşma tutanaklarına geçmesini istediğini belirtti. Şen’in, isteği üzerine Ö.A.’nın avukat Ersan Şen’e yönelik sözleri tutanaklara geçti.

Bir kısım müştekilerin avukatı olan Selim Baz ise, Ö.A.’nın, Ersan Şen’e yönelik, ‘Biz seninle de görüştük. 1 Milyon TL istedin. Telefon kayıtları var’ şeklindeki sözlerinin de duruşma tutanaklarına geçmesini istemesi üzerine, bu sözler de duruşma katibi tarafından tutanaklara yazıldı.

Hayvanların bekletildiği yediemin besicisi, banka şube müdürünün de aralarında olduğu bazı tanıkların dinlenmesinin ardından, mahkeme heyeti verdiği ara kararla eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Haber: Samed Aydın SUN 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.