Müteahhit 2 ortağını, biri babasını, biri oğlunu, biri de akrabasını öldürdü

Müteahhit 2 ortağını, biri babasını, biri oğlunu, biri de akrabasını öldürdü
26 Nisan 2020 Pazar 15:50

İstanbul Bahçelievler Cumhuriyet mahallesi, Kıbrıs caddesi üzerinde 17 Şubat'ta  öldürülen müteahhitler S.B. (55) ve K.B.( 34) cinayeti aydınlandı.   Olayın  piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 200 bin lira olan 4 dairenin anlaşmazlığı yüzünden meydana geldiği ortaya çıktı.   Çıkan kavgada silahla iki kişiyi öldüren bir kişiyi de ağır yaralayan  eski ortak A.Ş.  (69)  yakalandı ve mahkemece tutuklanırken diğer şüpheli Y.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Yaylacık Mahallesi'nde oturan iki akraba arasında arazi yüzünden çıkan  kavgada  R.G. (47)  silahla öldürüldü, 5 kişide yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı. Olayda silahı kullanan kişi için soruşturma devam ediyor.

Denizli'nin  Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi 2712 Sokak'ta meydana gelen olayda, E.K.(66), oğlu M.K.(47)'yi  başına çekiç vurarak öldürdü, yakmak isterken yakalandı.

Uşak'ın  Banaz ilçesi Bağkonak köyündeki olayda da, A. K. (24), tartıştığı babası A.K.'yı (43) baltayla öldürüp, cesedini ormanlık alana gömdükten 4 gün sonra andarmada kendini ihbar etti, olay yerini gösterdi. Soruşturmalar devam ediyor. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.