Müge Anlı'nın programında gündeme gelmişti! O kadın hakkında yeni gelişme!

Müge Anlı'nın programında gündeme gelmişti! O kadın hakkında yeni gelişme!
19 Eylül 2020 Cumartesi 21:40

KAYSERİ'de yaşayan Metin ve Hatice Kahraman çiftinin evlerine gelerek 130 bin lira ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştığı iddia edilen Y.Y. Uşak'ta yakalandı. Kayseri'ye getirilen Y.Y., savcılık ve nöbetçi mahkemede yapılan sorgusunda, kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktığı gerekçesiyle, akıl sağlığı raporu için Kayseri Yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesine gönderildi.

Kayseri'de 7 Ağustos'ta meydana gelen olayda, 75 yaşındaki Metin Kahraman, çay bahçesinde tanıştığı Y.Y. 'yi evine getirdi. Y.'yi eşiyle tanıştıran Metin Kahraman, kısa süre önce tanıştığı kadını, bir tanıdığı ile evlendirmeyi düşündüğü söyledi. Hatice Kahraman ise, akşam saatlerinde işten geldiğinde, evinde bulunan ve 25 yıllık birikimleri olduklarını öne sürdükleri 130 bin liranın olduğu, çantanın içinin boş olduğunu fark etti. Şüpheli, Y.Y.'nin de kayıplara karışmasının ardından parayı Y.Y.'nin aldığını iddia eden ve dolandırıldıklarını anlayan Metin ve Hatice Kahraman çifti durumu polise bildirdi. Daha sonra televizyon kanalında bir programa da çıkan Kahraman çifti yetkililerden yardım istedi.

Bunun üzerine Kayseri Emniyet Müdürlüğü ve Y.Y.'nin yaşadığı Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Dolandırıcılık şüphesi ile Y.Y. Uşak'ta gözaltına alındı ve olayın yaşandığı Kayseri'ye getirildi.

Sabah adliyeye çıkarılan Y.Y., hem savcılık sorgusunda hem de nöbetçi mahkemede ki sorgusunda, kendisine sorulan soruları yanıtsız bıraktı. Nöbetçi mahkeme kararıyla, Y.Y. akıl sağlığı raporunun alınması ve adli dengesinin yerinde olup olmadığının incelenmesi için Kayseri Yüksek güvenlikli adli psikiyatri hastanesine gönderildi. Şüpheli kadının burada 3 hafta boyunca tedavi göreceği belirtildi.

Haber-Foto: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.