Kayseri günlerce bu olayı konuşmuştu! Keşif raporu ortaya çıktı!

Kayseri günlerce bu olayı konuşmuştu! Keşif raporu ortaya çıktı!
12 Mart 2021 Cuma 17:15

KAYSERİ'de, D.D.’nin(40) tabanca ile göğsünden vurularak hayatını kaybetmesi sonrası erkek arkadaşı S.Ö.’nün (40), tutuksuz yargılandığı davada olay yerinde keşif yapıldı. Dosyaya giren bilirkişi raporunda, maktulenin yaralanmasına ve sonrasında ölümüne neden olan atışın kendisi tarafından yapıldığına kanaat getirildiği belirtildi.

D.D., geçen yıl 15 Temmuz'da erkek arkadaşı S.Ö. ile aynı araçta olduğu sırada göğsüne isabet eden tek kurşun ile yaralandı. Erkek arkadaşı tarafından hastaneye götürülen D., hayatını kaybederken, erkek arkadaşı S.Ö., ‘kasten öldürme’ ve ‘taksirle ölüme neden olma’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Kayseri 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın geçen 7 Ocak’ta görülen ilk duruşmasında S.Ö., yurt dışı çıkış yasağı şartıyla tahliye edildi.

Sanık avukatı Durdu Mehmet Yalçın’ın talebi ile olay yerinde keşif yapıldı. Dava dosyasına giren raporda özetle, “Durum senaryosuna göre maktulün sağ elini kullanarak sol göğüs hizasına bitişik şekilde ateş ettiği senaryonun tabanca tutuş şekli ve mermi yolu ile traje ile uyum sağladığı ortaya çıkmaktadır ki, maktulenin yaralanmasına ve sonrasında ölümüne neden olan atışın kendisi tarafından yapıldığı kanaatine varılmıştır” değerlendirmesi yapıldı.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.