6 cinayet, 1 intihar..

6 cinayet, 1 intihar..
24 Nisan 2020 Cuma 17:15

Manisa'nın Salihli ilçesi Eldelek mahallesinde,  daha önce husumetli olan B. K. (57) ve G.K. (57) kardeşler ile husumetli olan  4 kişi arasında kavga çıktı. Kavgada bir süre önce cezaevinden çıkan H.M., B.K'yı bıçakla hafif yaraladı. G.K. 'da av tüfeği ile H.M. (64), H.İ.M.(40), H.M. (63) ve H.M. (41)'yi öldürdü. G.K. yakalandı, yaralı tedavi altına alındı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çöpten geri dönüşüm malzemesi seçen görevliler bir çuval içinde insan kemikleri buldu ve durumu ihbar etti. Çuvalın Serdar mahallesi'ndeki bir apartmandan atıldığı belirlendi. Soruşturmada, kemiklerin, 2002'den beri haber alınamayan E.Ç.'ye ait olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan R.Ç. abisini öldürüp çuvalla attığını itiraf etti. Diğer kardeş E.Ç. ise olayla ilgisinin olmadığını öne sürdü.

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Atatürk mahallesindeki olayda, D. Ö, tartıştığı kişinin evine silahla ateş etti. Bu sırada 15 yaşındaki genç kız B.Ç. yaşamını kaybetti.D.Ö. silahla yakalandı. 

Manisa'nın Salihli İlçesinde özel bir bakımevinde kalan ve böbrek yetmezliği olan  R.Ç.  (67)  covid 19 şüphesi nedeniyle tedavi altına alındığı Salihli Devlet Hastanesinin 3. katından atlayarak yaşamına son verdi. Yapılan test ise negatif çıktı. Olaylarla ilgili soruşturmalar devam ediyor. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.