Bilgenesil’den ‘Geleceğe Nefes’ kampanyasına tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Geleceğe Nefes” fidan dikme kampanyasına Bilgenesil Okulları da 220 öğrencisiyle 220 fidan dikerek destek verdi.

Bilgenesil’den ‘Geleceğe Nefes’  kampanyasına tam destek
12 Kasım 2019 Salı 18:00

Türkiye’de saat 11.11’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ağaç dikme kampanyası çerçevesinde, İçem fidanlığında bir araya gelen Bilgenesil Okulları 220 fidanı toprakla buluşturarak kampanyaya destek verdiler.

Etkinlikte haber ekibimize açıklamalarda bulunan Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, öğrencilere tabiat ve ağaç sevgisi aşılayarak gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için burada olduklarını söylerken şunları kaydetti.  ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Tarım ve Orman Bakanlığımızın organizasyonuyla 11 Milyon Fidan etkinliğine katılmak üzere İçem fidanlığında Bilgenesil Okulları olarak hazır bulunmaktayız. Tabi burada bulunuş sebebimizin ana gayesi çocuklarımıza tabiat sevgisini, ağaç sevgisini aşılamak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için buradayız. Okulumuzdan 220 öğrencimizle 220 fidan dikeceğiz. ‘’

Fidan dikme etkinliği sırasında mikrofonlarımıza konuşan Bilgenesil Okulu öğrencileri ise doğayı korumak ve fidanlar dikerek ülkemizde yeşil alan kazandırmak üzere etkinliğe katıldıklarını söylerken etkinlikten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. 

Etkinlik, çok sayıda fidanın toprakla buluşturulmasının ardından İçem Vakfı’nın Bilgenesil Okulları Başkanı Hüseyin Döngel’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

(Haber: Sünbül ALTUNBAŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.