Yeni Mahalle yeni çehreye kavuşuyor

Kocasinan Belediyesi tarafından Yenimahalle’de bulunan 7.Cadde ve 36.Sokakta yapılan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgedeki çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yenimahalle’nin mevcut güzelliğine ve huzuruna katkı sağlayabilmek için çalıştıklarını, mahallenin yeni haliyle daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Yeni Mahalle yeni çehreye kavuşuyor
09 Haziran 2020 Salı 12:55

“Kocasinan’ımızın köklü mahallelerinde yol yenileme, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları yapıyoruz.” diyen Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine yakışır bir meydan oluşturduklarını belirterek, “Elektrik, doğal gaz, su ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallemizde şimdi ise üst yapı çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah bu yıl içerisinde Yenimahalle'de gerekli çalışmaların çoğu bitirilmiş olacaktır. Şirin yapısıyla kadim bir geçmişe sahip olan Yenimahalle’nin huzuruna ve güzelliğine katkı sağlayabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyor, daha yaşanabilir bir mahalle inşa edebilmek için gayret ediyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan ve tamamen yenilenerek geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen Aile Sağlık Merkezi ile mahallelerimizin ihtiyaçlarını da birer birer tamamlamış oluyoruz. İnşallah burada ikamet eden hemşehrilerimin daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayabilmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Yapılan

hizmetlerin hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, ilçenin her mahallesinde ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmaların yoğun bir şekilde devam edeceğini de sözlerine ekledi.

(HABER: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.