Yahyalı belediyesi ve KASKİ’den yatırım toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile birlikte ilçeye yapılacak yatırımları görüşmek üzere toplantı düzenledi.

Yahyalı belediyesi ve KASKİ’den yatırım toplantısı
24 Kasım 2019 Pazar 15:46

Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıya, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Halil İbrahim Kılıçaslan, Plan Proje Dairesi Başkanı Fatih Mehmet Durmuşçelebi, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Ufuk Sekmen, Atıksu Arıtma Daire Başkanı Buket Ergin ve belediye birim müdürleri katıldı.

KASKİ tarafından Yahyalı’ya yapılan ve yapılacak olan yatırımları slaytlar eşliğinde anlatan KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir “ Tüm ilçelerimize ekibimizle beraber gidip, 2020 yılının yatırım programını konuşuyoruz. Bizim ilçelerde gördüğümüz ihtiyaçları masaya yatırıyor ve ilçelerden gelen talepleri alıyoruz. Bu şekilde 2020 yılını planlamak istiyoruz. Devamında alacağımız planlamalarla 5 yıllık çalışma programımızı planlayacağız. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü olarak Yahyalı’da güzel hizmetler vermiştik. İnşallah 2020 yılında bunun devamını getireceğiz. Belediyemiz ile güzel bir uyum içerisindeyiz. Bu uyumumuz devam eder ve güzel hizmetler vermeye devam ederiz.” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk “Bugüne kadar KASKİ’ den istediğimiz her şeyi aldık. Ben huzurlarınızda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyorum. Bizim “ Az Maliyet, Çok Faaliyet” diye sloganımız var. Özgür kardeşiminde bu slogana uygun çalışacağına eminim. Bugün yaptığı sunumla önümüzdeki yıllarda ne tür hizmetler yapacağını bizlere anlattı” dedi.

(Haber: Sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.