Ulu çınarlar iyi ki varlar

Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e herkesin daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmesi için gayret gösteriyor. Bu amaçla yapılan hizmet birimlerinden birisi de Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi. Yaşlılarımız için uğrak mekanı haine gelen Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde zaman zaman etkinlikler de düzenleniyor.

Ulu çınarlar iyi ki varlar
26 Ocak 2020 Pazar 13:54

Mimarsinan Parkı’nda hizmet veren Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi, kısa zamanda yaşlılarımızın hayır dualarını alan bir merkez haline geldi. Ulu çınarların birbirleriyle sohbet ettiği, bazı el sanatları ile uğraşma imkanı bulduğu, sağlık kontrolünden geçtiği, fizik tedavi imkanının bulunduğu ve kişisel bakımlarının yapıldığı merkezde farklı etkinlikler de gerçekleştiriliyor. Ulu çınarların doğum günü kutlaması da bu etkinliklerden birisi.

  1. ay dünyaya gelen bazı yaşlılarımız için Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde kutlama programı yapıldı. Kutlamada; iki ayrı pasta kesildi ve sadece doğum günü olanlara değil tüm yaşlılarımıza hediyeleri verilerek, iyi ki aramızda oldukları vurgulandı.

Kutlamalara canlı müzikle de renk katıldı. Ulu Çınarlar, Gesibağları türküsü başta olmak üzere söylenen türkülere eşlik ederek hoşça vakit geçirdiler.

Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde günlerini geçiren yaşlılarımız sağlık kontrollerini, kişisel bakımlarını yaptırıp, yemek yedikleri, çay içtikleri ve çeşitli etkinliklere katıldıkları merkezin yapılmasında emeği geçenlere her gün dua ettiklerini belirterek teşekkür ettiler.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.