Talas’ın projeleri Ankara’da

İlçe Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret ederek projelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Talas’ın projeleri Ankara’da
10 Ocak 2020 Cuma 16:41

Başkan yardımcıları İsmail Güngör, Etem Mezgitli ve İlker Sülev’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yalçın, Özhaseki’ye Talas’ın önemli projelerinin yer aldığı dosyayı sundu. İçerisinde Çamlıbel Projesi, Sporcu Fabrikası, Zincidere Göleti, Talas Millet Bahçesi gibi büyük projelerin yer aldığı dosyaları Özhaseki’ye veren Başkan Yalçın, şimdiye kadar verdiği destekler için kendisine teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise, Talas’ın ve Kayseri’nin gelişerek daha modern hizmetlere kavuşması için belediyelerle el birliği içinde çalıştıklarını belirtti.

Özhaseki ziyarete ilişkin, “Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ve ekibiyle Talas ilçemizde devam eden mevcut yatırımlar ve yeni projeler üzerinde fikir alışverişinde bulunduk.” değerlendirmesinde bulundu.

Antika pazarı 4. Kez kuruluyor

Talas Belediyesi tarafından “Harman Meydanı’nda Tarihe Yolculuk” sloganıyla başlatılan ve her ayın ikinci pazar günü düzenlenen Antika Günleri’nin dördüncüsü bu Pazar gerçekleştirilecek.

Kayseri’de ilk defa Talas Belediyesi tarafından başlatılan antika pazarında Türkiye’nin dört bir yanından gelen antika eşya satıcıları ile antika severler buluşuyor.

Tarihi ve kültürel alanda birçok özelliği bünyesinde barındıran Talas’ta gerçekleşen etkinlikte şehir içinden ve şehir dışından birçok antika sever bir araya geliyor. Antika ev eşyalarından müzik aletlerine, askeri malzemelerden ahşap ürünlere kadar pek çok eşyanın sergilendiği antika pazarı 12 Ocak Pazar günü dördüncü kez meraklılarını ağırlayacak.

Talas Harman Mahalle Meydanı’nda kurulan Antika Pazarı’nın daha öncekilerde olduğu gibi yine büyük ilgi görmesi bekleniyor.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.