Pınarbaşı'nda ticari taksi ve minübüslere periyodik dezenfekte

Pınarbaşı'nda ticari taksi ve minübüslere periyodik dezenfekte
02 Haziran 2020 Salı 16:16

Pınarbaşı Belediyesi, Kovid-19 salgınına karşı ilçede faaliyet yürüten ticari taksiler ve minibüslerde dezenfeksiyon çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar ise tutanak haline getirildi.
Pınarbaşı Belediyesi korona virüse karşı gerekli tedbirleri artırarak çalışmalarına devam ediyor.Bu kapsamda, Pınarbaşı İlçesinde faaliyet gösteren ticari taksiler ve toplu taşıma amacıyla kullanılan minibüslerin dezenfektasyonu yapılarak halkın daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri sağlanıyor.
Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu, ilçede dezenfekte edilmemiş tek bir toplu taşıma aracı bırakmayacağız dedi. Pınarbaşı ilçesi ve Pınarbaşı-Kayseri arası faaliyetlerini sürdüren minibüsler ile ticari taksileri bugünde ekiplerimiz ilaçlayarak dezenfekte etti diyen Başkan Uzunluoğlu, "dezenfekte çalışmalarımız aralıksız şekilde sürecek. yaptığımız ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını bundan böyle tutanak haline getiriyoruz. yapılan tutanakların bir nüshasını da sürücülerimize veriyoruz dedi.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.