Koronavirüs salgınının önlenmesi için trafik ışıkları ve dijital yön levhalarıyla da uyarıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın, dünyayı etkileyen koronavirüs salgınından en az etkilenmek adına yapmış olduğu “evde kal” çağrıları trafik ışıkları ve dijital yön levhalarına da yansıdı.

Koronavirüs salgınının önlenmesi için trafik ışıkları ve dijital yön levhalarıyla da uyarıyor
27 Mart 2020 Cuma 11:25

Büyükşehir Belediyesi, Kayserililerin zorunlu olmadıkça evden çıkmaması için yapmış olduğu çağrıları hemen her platformu kullanarak sürdürüyor. Koronavirüs tehdidinin en aza indirgenmesi için yapılan çağrılarda trafik ışıkları ve dijital yön levhaları da kullanılıyor.

Trafikteki sürücüler ve yayalar kırmızı ışıkla birlikte “Evde Kal” yazısı ile karşılaşıyor. Şehrin farklı bölgelerinde yer alan dijital baş üstü yön levhalarıyla da vatandaşlara aynı çağrı iletiliyor. Dijital yön levhalarında “En güvenli yer eviniz”, “Evde Kal Kayseri” ifadeleri yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kişisel ve toplum sağlığı için en önemli önlemin bu dönemde evde kalmak olduğunu ifade etti. Tüm Kayserililerden yapılan çağrılara uymalarını beklediklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, küresel bir tehdit olan koronavirüsün toplumun duyarlılığı ile yenilebileceğini kaydetti.  


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.