Kocasinan'da, Kayseri'nin en yüksek kapasiteye sahip asfalt plentiyle yollar daha konforlu

Kocasinan'da, Kayseri'nin en yüksek kapasiteye sahip asfalt plentiyle yollar daha konforlu
28 Mayıs 2020 Perşembe 15:36

Kocasinan Belediyesi tarafından Yenimahalle 7.Cadde ve 34.Sokakta sürdürülen yol ve kaldırım yenileme ile çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Çevre dostu özelliği ve 200 bin metrekare alan üzerinde Kayseri’de en yüksek kapasiteye sahip asfalt plentiyle ilçe genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmamak için çalıştıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan’a kalıcı hizmetler yaparak, Kayseri’yi daha modern hale getireceğiz.” dedi.

 

Daha geniş ve konforlu yollar yaparak, şehrin alt ve üst yapısını geleceğe hazırladıklarına dikkati çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçenin dört bir yanında yol yapımı ve asfalt serimi seferberliği yapıyor. Özellikle yenileme çerçevesinde, alt ve üst yapı, yol, kaldırım ile çevre düzenlemesi gibi bütün çalışmaları yaparak ‘Yeni Kocasinan’ı hızlı bir şekilde oluşturuyoruz. Ayrıca yeni yerleşim alanları ve alternatif yollar oluşturuyoruz. Bunları yaparken de 200 bin metrekare alan üzerinde Kayseri genelinde kamudaki en yüksek kapasiteye sahip,  teknolojik donanımıyla dünya standartlarında asfalt üretimi gerçekleştiriyoruz. Çevre dostu özelliğiyle saatte 240 tonluk kapasiteye sahip asfalt üretimiyle daha hızlı, ekonomik ve kaliteli üretim imkanı sunuyoruz. Yüzde yüz yerli üretim olan plent ile yolları daha kaliteli hale getiriyoruz. Bütün çalışmalarımızın güzel ilçemiz Kocasinan’da yaşayan halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kocasinan’da her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti hedeflediklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini; “Yaptığımız hizmetler neticesinde ilçemiz daha modern bir görünüme ve sağlıklı bir alt yapıya kavuşuyor.” diyerek noktaladı.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenimahalle 7.Cadde ve 34.Sokakta yol ve kaldırım yenileme çalışması kapsamında bağlantılarıyla beraber 650 metre uzunluğundaki yolda, bin 200 ton temel malzeme kullanılarak, 850 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.