HAK-İŞ’li Genel Başkanlar Büyükkılıç ve Yalçın’ı övdü

HAK -İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile HAK- İŞ’e bağlı sendikaların genel başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaret ettiler.

HAK-İŞ’li Genel Başkanlar  Büyükkılıç ve Yalçın’ı övdü
02 Aralık 2019 Pazartesi 16:36

HAK- İŞ heyetinin Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a ziyaretine Konfederasyon Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın yanı sıra Öz Çelik- İş sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Öz İplik -İş Sendikası Genel Başkanı Rafi Ay, Öz Ağaç -İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu, Enerji İş- Genel Başkanı MahmudAltunsoy ve bu sendikaların yöneticileri ile şube başkanları katıldı.

Sendikaların genel başkanları ile birlikte hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere geldiklerini belirten Mahmut Arslan, Başkan Büyükkılıç ile hiçbir dönemde uyuşmazlık yaşamadıklarını  bundan sonra daha rahat çalışacaklarını söyledi. Büyükkılıç da, uyum içinde çalışmayı prensip edindiklerini dile getirerek, “Sizlerin üyelerinizi bir emanet olarak görüyoruz. Onların hakkını korumayı çok önemsiyoruz.  Kayseri gerek ticari, gerek sanayi, gerek yatırımlar ve gerekse son süreçte turizm açısından en iyi yerlerde olmaya devam edecek. Bu şehri ilgilendiren her işi görev biliyoruz ve elimizi, başımızı taşın altına koyarak çalışıyoruz” dedi.

“Sizin olduğunuz yerde sorunlar çözümsüz olmaz”

HAK-İŞ Sendikalar Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yalçın, “Biz yaklaşık 30 yıldan beri hem dost olarak hem de birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz her zaman dayanışma içinde olduk. Milletin, milli ve manevi duruşu bizden beklemesinin sorumluluğunu da yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Sendikal anlamda duyarlılığınız ve çalışkanlığınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Mustafa Yalçın’ın belediyecilikteki tecrübesine dikkat çeken HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan da “Sizinle çalışmak bizim için bir ayrıcalıktır. Sizin olduğunuz yerde sorunlar çözümsüz olmaz. Gerçekten hassasiyetiniz, nezaketiniz, bu konudaki birikim ve tecrübeniz hep üst düzeydi. Bu güne kadar bize bunu gösterdiniz. Hangi görevi bırakmışsanız daha sonra hep sizi aradıklarını gördük. Demek ki bulunduğunuz yerde iz bırakıyorsunuz. Allah sizi muvaffak etsin. Biz sizinle çalışmaktan mutluyuz. Buradaki arkadaşlarımız da sizinle daha iyi hizmet verecek. Daha huzurlu olacağına inanıyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

(Haber: Davut Güleç- Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.