Hacılar’da olağanüstü Meclis toplantısı yapıldı

Hacılar Belediye Meclisi 5393 sayılı belediye kanununun 20. maddesine istinaden olağanüstü meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Hacılar’da olağanüstü Meclis toplantısı yapıldı
08 Mayıs 2020 Cuma 13:12

Hacılar Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’ın başkanlık ettiği toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 

Toplantı öncesi vatandaşların mübarek Ramazan Ayı’nı tebrik eden Başkan Bilal Özdoğan, “İçinde bulunduğumuz Koronavirüsle mücadele sürecini inşallah en kısa sürede bitirirve normal hayatımıza bir an önce döneriz. Bu süreçte fedakârca çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Hacılar Belediye Meclisi olağanüstü toplantısının birinci gündem maddesinde, İlçe sınırları içerisinde bulunan 2 ve 3 kat yapı müsaadeli imar planlarının bulunduğu alanlarda Belediye Encümeni tarafından uygulama yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

Gündemin ikinci maddesinde ise muhtelif yerlerde mülkiyeti hisse oranında Hacılar Belediyesi’ne ait taşınmazların satışı için Encümen’e yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Meclis toplantısının üçüncü maddesinde ise evlenme cüzdanı satış bedeli konusu görüşülerek belediye içerisinde 250 TL ve Salonda 600 TL olarak belirlenmesine oybirliği ile karar verildi.

Hacılar Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısının dördüncü maddesinde ise Manda Birliği’nin 28.04.2020 Tarih ve 945 sayılı tahsis konusu görüşülerek, ilgili tahsisin 2 yıl süre ile verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Meclis toplantısının sonunda Başkan Bilal Özdoğan,alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.   (Haber: Samed Aydın Sun)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.