Cabbar başkan öğrencilerle sohbet etti, hediyeler verdi

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak ile birlikte Yukarı Develi Mahallesinde bulunan Merkez Selçuk Ortaokulunu ziyaret etti.

Cabbar başkan öğrencilerle sohbet etti,  hediyeler verdi
22 Aralık 2019 Pazar 15:25

Derste olan öğrencileri dersliklerinde ziyaret edip hasbihalde bulunan Cabbar Başkan ayrıca Ankara’da bulunan bir hayırseverimizin de hediyelerini öğrencilere takdim etti. Develi’nin ve milletimizin geleceği olan gençlerin eğitimlerini çok önemsediğini belirten Cabbar Başkan “Develimiz gerek bürokrasisi gerekse hayırseverleriyle eğitime büyük önem vermektedir. Hayırsever hemşerilerimiz yaptırdıkları okul ve öğrencilerimize verdikleri destekle, bizler de üzerimize düşen her türlü sorumlulukla sizlerin daha güzel eğitim alması için var gücümüzle gayret göstereceğiz. Sizlerden de bu duyarlılıkla derslerinize daha çok çalışmanızı ve öğretmenlerinizin sözünden çıkmamanızı önemli istiyorum. Hepinize başarılar diliyor, hayırsever hemşerimize de teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

İlçe protokolünden Dereşimli mahallesine ziyaret

Develi protokolünün kırsal mahallelerde gelenek haline getirdiği vatandaş buluşmaları Dereşimli mahallesinde devam etti.

Develi Kaymakamı Murat Duru öncülüğünde, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Emniyet Müdürü Salif Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Başçavuş İbrahim Karabulut ve Develi Müftüsü Zekeriya Koçak Dereşimli Mahallesine ziyarette bulundu, mahalle sakinleriyle hasbihal ederek, isteklerini dinledi.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.