Başkan’dan öğrencilere çorba ikramı, sürpriz ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi’ni ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, burada öğrencilerle sohbet etti ve çorba ikramında bulundu. Başkan Büyükkılıç, daha sonra Talas-Mevlana Mahallesi’nde beş öğrencinin birlikte kaldığı öğrenci evini ziyaret etti.

Başkan’dan öğrencilere çorba ikramı, sürpriz ziyaret
10 Ocak 2020 Cuma 16:40

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üniversite öğrencileriyle 15 Temmuz Yerleşkesi’nde bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici ile birlikte Kayseri, Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi’ni ziyaret eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın da katılımıyla kütüphaneye geçerek öğrencilerle sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geç saatlere kadar Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesi Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilere başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, beraberindekilerle birlikte öğrencilere simit ve çorba ikramında da bulundu.

ÖĞRENCİ EVİ’NE SÜRPRİZ ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 15 Temmuz Yerleşkesi’nin ardından Talas-Mevlana Mahallesi’ndeki öğrenci evine sürpriz bir ziyarette bulundu. Mevlana Mahallesi’nde Hakan Selim Pertek, Ebubekir Koca, Ayberk Can, Yasin Kaynak ve Ahmet Eraslan adlı öğrencileri AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte evlerinde ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle çay içti ve sohbet etti

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.