Yıldız: Anne sevgisine ömür yetmez

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldız: Anne sevgisine ömür yetmez
09 Mayıs 2020 Cumartesi 19:03

Mesajında; annelerin merhameti ve karşılıksız sevgisinden bahseden Yıldız, "İlk günden itibaren evlatlarının büyümesi için yemeyip yediren, giymeyip giydiren, gezmeyip gezdiren annelerimiz ter türlü takdirin üzerinde baş tacımızdır.Anne sevgisine ömür yetmez, onların hakkı ödenemez" ifadelerini kullandı.
Şefkat timsali annelerimizin aile birliğinin devamı için fedakarlık timsali de olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:
"ilk günden itibaren evlatlarını büyütmek için üzerine titreyen Annelerimizin bu ilgi ve sevgisi , büyüdükten sonrada hangi yaş ve mevkide olursa olsun hiç eksilmemiş doğduğu ilk gündeki gibi aynı heyecan ve mutlulukla devam etmiştir.
Anneler beklentisiz severler. Kucaklayıcı . birleştirici ve eşsiz bir merhamet sahibidirler. Onların hayır dualarını almak evlatları için bir faninin sahip olacağı en büyük hazineden biri olacaktır. Fedakardır Annelerimiz. Cefakardır. İdealisttir.Evlatlarının ayaklarına taş değmemesi için gerektiği zaman canını ortaya koymaktan çekinmezler. 
Anneler günü bir gün değil hergündür. Anne sevgisi 365 günde bir güne sığdırılamayacak kadar büyüktür.Sadece bir gün vesilesiyle hatırlamak değil asla unutmamaktır esas olan . Unutmayanlar hatırlama ihtiyacıda duymazlar bu yüzden. Biz annelerimizi hiç unutmadık. Allah ömür verdikçe de unutmayacağız.  Bu vesile ile en kalbi duygularımızla  tüm annelerimizin ellerinden öpüyor, sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.
Selam saygı ve muhabbetlerimizle” Haber: Canan Bayram)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.