Profilo ile oyuncaklar hep temiz

Profilo, yenilikçi ürünleriyle ebeveynlere hayat kolaylaştırıcı çözümler sunmaya devam ediyor. Profilo Çamaşır Makineleri ile çocukların vazgeçilmezi olan oyuncaklar derinlemesine temizleniyor.

Profilo ile oyuncaklar hep temiz
28 Nisan 2020 Salı 10:45

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran ürünlerle yaşamlarına değer katmaya devam ediyor. İçinde bulunduğumuz bu dönemde özellikle çocuklarının sağlığına ve hijyenine daha çok dikkat eden anne babalar için peluş oyuncakların bakımı büyük önem arz ediyor. 

Özellikle bebeklik dönemlerinde etraflarında yer alan oyuncakları ağızlarına götürerek keşfetmeye çalışan minikler, oyuncakların üzerinde bulunan mikroorganizma ve alerjen maddelere karşı savunmasız oluyor. Hastalıklara yol açabilecek bu durum karşısında Profilo Çamaşır Makineleri ebeveynleri rahatlatacak çözümler sunuyor. 

Çoğu makinede yıkamaya elverişli peluş oyuncakların düzenli ve sık sık çamaşır makinesinde yıkanarak hijyeninin sağlanması ve düğme, pul, boncuk gibi detayları olan pelüş oyuncakların zarar görmemesi için bir çamaşır torbası kullanılarak makinede temizlenmesi gerekiyor. 

Çocukların temas içinde olduğu her şeyin hijyeninden emin olmak istediğimiz bu dönemde Profilo Çamaşır Makinelerinin HijyenEkstra programı da sabit ısı ve ekstra durulama özelliği ile derinlemesine temizlik sağlıyor.

Mama önlükleri, kıyafet ve kumaş oyuncaklardaki istenmeyen inatçı leke sorunu ise Profilo “Leke Uzmanı” Çamaşır Makinesi ile ortadan kalkıyor. Su tüketiminde de tasarrufu esas alan “Leke Uzmanı”nın dalgalı tamburu sayesinde oyuncaklar ve çamaşırlar yıpranmadan derinlemesine temizleniyor. (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.