Partili gençler ' bu şehirde gençlik var' diyerek yaşlıları unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Gençlik Kolları, ‘Bu Şehirde Gençlik Var’ projesi ile yaşlıları özellikle bu dönemde yalnız bırakmıyor. 'Siz evde kalın biz alışverişinizi yaparız' sloganıyla yola çıkan CHP’li gençler, yaşlıların 15 günlük ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Partili  gençler ' bu şehirde gençlik var' diyerek yaşlıları unutmadı
26 Mart 2020 Perşembe 16:01

Kayseri'de sokağa 'kovid-19' önlemleri kapsamında çıkamayan yaşlı vatandaşların imdadına CHP'li gençler koşuyor. Gönüllü gençler, koronavirüs ile mücadelede büyük bir sorumluluk üstlenerek 65 yaş ve üstü vatandaşların evlerine gidip ihtiyaç listesini aldıktan sonra yaptıkları alışveriş poşetlerini yaşlı vatandaşlara ulaştırıyor.

CHP Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Eda Albayrak, “Partili olsun olmasın belirlediğimiz tüm yaşlıların imdadına koşmak için mücadele ediyoruz. Maalesef dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede sorumsuz kalamazdık ve elimizi taşın altına koymak istedik ve böyle bir kampanyanın örgütlenmesi fikri etrafında buluştuk. Bu kampanya ile evlerinden çıkamayan yaşlı yurttaşlarımızı tespit edip, ihtiyaçları ne ise gidip alışverişlerini yapıyoruz ve evlerine teslim ediyoruz. Kampanyamızın giderek büyüyor olması da ne kadar doğru bir hamle yaptığımız gösteriyor. Umarım ülke olarak verdiğimiz bu mücadele sonunda çok kayıp vermeden salgından kurtulacağız. Yaşasın dayanışmamız, yaşasın yaşlılarımız” dedi.(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.