ÖZHASEKİ, TALAS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU

ÖZHASEKİ, TALAS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU
25 Temmuz 2021 Pazar 14:26

     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Talas’ta vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşlara dondurma dağıtıp sohbet ederken bir yandan da talepleri dinleyen Özhaseki, tek tek herkesle bayramlaştı ve hatıra fotoğrafı çekildi.
  Talas paraşüt inme alanını vatandaşın sevdiğini söyleyen Özhaseki, “Burası özellikle akşamları çok keyifli oluyor. Herkes buraya gelip serinliyor, dinleniyor, rahat ediyor” diye konuştu.


  Pandemi tedbirleri dolayısıyla vatandaşla bir araya gelmeyi özlediklerini ifade eden Özhaseki, “Doğrusu insanlarla bir araya gelmeyi, sohbet etmeyi, eğer sorunları varsa onları dinlemeyi, çözüm bulmayı da özledik. Allah bu güzel günleri çok etsin, milletimizi var etsin, ümmeti Muhammed’in başındaki tüm sıkıntıları da defetsin diye dua ediyorum” ifadelerini kullandı.


  Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özhaseki, dış meselelerle ilgili muhalefet edilirken de önceliğin milli menfaatler olması gerektiğinin altını çizdi. Özhaseki, şöyle devam etti: “Evet muhalefet etmek belki bir şeylere karşı çıkmayı gerektirebilir ancak birtakım yurtdışı ilişkilerimizde Türkiye’nin milli menfaatleri söz konusu olduğunda muhalefet edilmez. Böyle konularda hükümet her kim ise desteklenir. Senelerce biz de muhalefettik. İçimizde muhalefetimizi yapardık ama bir başbakanımız yurtdışına gittiği zaman gönlümüzde bir heyecan dalgası olurdu, başarılı olması için dua ederdik ve ayakta alkışlardık. Milli meselelerde de, Kıbrıs konusu olduğunda da, Akdeniz’de Türk insanının gücünü ortaya koyması gerektiğinde, Karadeniz’deki menfaatlerimiz söz konusu olduğunda; Azerbaycan, Libya, Afganistan gibi konular söz konusu olduğunda da hepimizin birlik olması lazım. Çünkü buralarda önemli olan Türkiye’nin ve Türk insanının menfaatidir. Ama ne yazık ki muhalefette bunu göremiyorum. Bu da bizim en çok üzüldüğümüz konu. Artık söylenen yalanlara, iftiralara, algı operasyonlarına alıştık. Yapacak bir şey yok, o konuda da takdir milletimizin.”
  Talas’taki buluşmaya Özhaseki’nin yanısıra Milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş, Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve partililer de katıldı.

 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.