Manevi danışmanlık ve rehberlik personel ile istişare

İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven başkanlığında Hastane ve KYK Yurtlarında Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yürüten personel ile istişare toplantısı düzenlendi.

Manevi danışmanlık ve rehberlik personel ile istişare
12 Ocak 2020 Pazar 14:25

İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci,  Manevi Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri yürüten personelin katıldığı da toplantıda, “Diyanet İşleri Başkanlığınca Hastane ve KYK yurtlarında yürütülen manevi danışmanlık ve dini rehberlik hizmetinde verimi artırmak ve verilen hizmeti daha sistematik hale getirmek amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında düzenlenen işbirliği protokolü, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 2020 yılı “Manevi Danışmanlık Görevlileri Çalışma Programı” konulu yazısı, öğrenci yurtlarında yürütülen manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerinde yaşanan sıkıntılar ve aksayan hususların masaya yatırılması ele alındı.

Toplantıda İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven, “Kayserimizdeki bütün gençlere ulaşmaya çalışalım. Gençlerimizin sorunlarını dinleyelim. Birçok gencimiz kendisini dinleyecek birilerini bulamadığı için yanlış yollara sapıyor. Dinlediğimiz ve değer verdiğimiz gençleri kazanırız. Gençlerimiz için ne yaparsak daha faydalı olabiliriz diye düşünmeli ve onlara yardımcı ve faydalı olabilmek için gece gündüz demeden fedakârca çalışmalıyız” dedi.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.