LÖSEV’Lİ çocuklar 2020’ye “Merhaba” dedi

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık Eğitim Vakfı bu sene de başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde ki ofislerinde, kayıtlı lösemilive onko çocuklar için geleneksel hale gelen Yeni Yıla Merhaba Etkinlikleri düzenliyor. Kayseri’de hayata geçirilen etkinlik, RadissonBluHotel’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

LÖSEV’Lİ çocuklar 2020’ye “Merhaba” dedi
30 Aralık 2019 Pazartesi 11:36

21 yıldır “Hayatımız Çocuklarımız” sloganıyla lösemili ve onko çocukların daima yanında olan LÖSEV, bu yeni yılda da çocukları yalnız bırakmadı. LÖSEV Kayseri İrtibat Ofisi, Yeni Yıla Merhaba etkinliğinde yaklaşık 75 lösemili ve onko çocuğa coşkulu bir kutlama yaşattı.

Çocukların yeni yıla coşku ve umut içinde başlaması amacıyla müzik ve sürprizlerle dolu etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Yeni yıl pastası, magic sihir gösterisinin yanı sıra palyaçolar ile eğlenceli balon aktivitelerin yer aldığı partide çocuklar yeni yılı coşkuyla karşıladı. Etkinlikte palyaço ve sihirbaz kostümlü animatörlerle keyifli anlar yaşayan çocuklar etkinlik salonunda katladıkları balonlarla oynayarak moral depoladı. Yeni yıl pastasını da hep birlikte kesen çocuklar yeni yıla dair umutlarını tazeledi.

LÖSEV Kayseri İl Koordinatörü Ayşegül Çiftçi; “LÖSEV olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de çocuklarımızla yeni yılı buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Amacımız onların yaşadığı zorlu süreçleri bir nebze de olsa unutturup gönüllülerince eğlenecekleri bir gün yaşatmak ve yeni yılı coşkuyla karşılamalarını sağlamak. Büyük LÖSEV ailesi olarak her zaman çocuklarımızın yanındayız. 2020 yılından temennimiz tüm çocuklarımız için önce sağlık,  ülkemiz ve dünya için barış ve huzur. Tüm ülkemizin ve LÖSEV’in yanında olan destekçi ve gönüllülerimizin yeni yılını kutluyoruz” dedi.

Çocukların en önemli yeni yıl dilekleri ise hem kendileri, hem diğer kardeşleri ve hem de tüm çocuklar için “Sağlık“ dilemek oldu…

(Haber:  Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.