Kocasinan’ın gönül yolcuları, özel çocukların yüreklerine dokunuyor

Sosyal Belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle örnek olan ve farkındalık oluşturan Kocasinan Belediyesi, ilçede yaşayan özel eğitim gerektiren çocukları mutlu edecek yeni bir projeye imza attı.

Kocasinan’ın gönül yolcuları, özel çocukların yüreklerine dokunuyor
18 Şubat 2020 Salı 11:22

Özel eğitim gerektiren çocukların sosyalleşmesi ve topluma kazandırılması için başlatılan 'Kocasinan’ın Gönül Yolcuları Projesi' ile çocukların mutlu olduğu, özel günlerinin kutlandığı ve keyifli anların yaşandığı anlamlı bir etkinliği kapsıyor.

Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde başlatılan proje kapsamında ilk ev ziyareti Mimarsinan Mahallesi’nde ikamet eden 8 yaşındaki epilepsi hastası Rabia Akkoyun'a gerçekleştirildi. Gönüllü olarak özel eğitim gerektiren çocukların yanında yer alan ve Bilge Dede rolünü oynayan 52 yaşındaki Kemal Oral, Kocasinan’ın maskotu Sinan ve Sinem ile birlikte Rabia’nın doğum gününü kutladı. Onunla yakından ilgilenip, Başkan Çolakbayrakdar’ın selamını ileten Bilge Dede, sıcakkanlı sohbetiyle Rabia’ya ve diğer çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. İkramlıklarını da beraberinde götüren Kocasinan’ın Gönül Yolcuları, Rabia’ya ve çocuklara Kocasinan Belediyesi’nin hazırlamış olduğu çeşitli hediyeleri verdi.

(Haber: Samed Aydın SUN)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.