Kızılay Talas Şubeden Uzandaç’a ‘vefa’ ziyareti

Kızılay Talas Şubeden Uzandaç’a ‘vefa’ ziyareti
06 Kasım 2019 Çarşamba 14:01

Kızılay Haftası  etkinlikleri çerçevesinde  Türk Kızılay’ı Talas şube başkanı Ünal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, önceki başkanlardan Ayhan Uzandaç’a, Kızılay Hastanesi’nde ‘vefa ziyareti’nde bulundu. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Dünyanın sayılı yardım kuruluşlarından biri olan Türk Kızılayı farkındalık yaratmaya devam ediyor. Bu arada, çeşitli etkinlikler ile Kızılay’ın faaliyetleri, beklentileri, tanıtımları, hayırseverlere ve eski başkanlara vefa ziyaretleri de sürüyor.

Türk Kızılayı Talas şube Başkanı Ünal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, önceki başkanlardan Ayhan Uzandaç’a ‘Kızılay Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde ziyaret etti. Kızılay Kayseri Hastanesi’nde gerçekleştirilen ziyarette, eski anılar tazelendi, eski başkandan öneriler dinlendi. Merak edilen sorular yanıt buldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Uzandaç, görevde olmasada her zaman Kızılay’ın  ve şubelerin emrinde olduğunu tekrarladı. Şube başkanı Ünal Yüksel’de, Uzandaç’ın kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.