Kayseri'nin gelini Erciyes'ten vazgeçemiyor

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Yasemin Özilhan, kış tatilini her yıl olduğu gibi bu yılda Kayseri'de geçiriyor. Erciyes'ten vazgeçemeyen Özilhan, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla kentin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.

Kayseri'nin gelini Erciyes'ten vazgeçemiyor
21 Aralık 2019 Cumartesi 13:26

Türkiye'nin önde gelen holdinglerinden Kayserili Anadolu Grubu'nun sahibi Tuncay Özilhan'ın gelini olan Yasemin Özilhan, dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes'te tatilini geçiriyor. Zaman zaman eşi İzzet Özilhan ile de Kayseri'ye gelen Yasemin Özilhan kentten fotoğraflar paylaşarak, tüm dikkatlerin Erciyes'e çekilmesini sağlıyor.

Bir zamanlar 'Dr. Ela' karakteri ile 'Doktorlar' dizisinde rol alan ve ekranlara veda eden Yasemin Özilhan,  konuk oyuncu olarak bu hafta FOX Tv ekranlarında yayınlanan 'Mucize Doktor' dizisine katıldı. Dizinin bölümünü de Erciyes'te konakladığı otelde izleyen Özilhan, sosyal medyanın en fazla konuşulan isimleri arasına girdi. Takipçileri Yasemin Özilhan'ın Kayseri'de tatil yapmasını şaşkınlıkla karşılarken, kimi takipçileri ise, benzer isimlere nazaran Avrupa yerine Kayseri'yi tercih etmesini takdir etti.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.