Kas hastası adam, yardım bekliyor

Kayseri’de yaşayan 30 yaşındaki Mustafa Doğan, hastalığının daha fazla ilerlememesi için tedavi sürecinin hızlanmasını istiyor.

Kas hastası adam, yardım bekliyor
10 Şubat 2020 Pazartesi 16:11

Hastalığından dolayı her geçen gün yürümekte zorluk çektiğini söyleyen Mustafa Doğan, “Hastalığım kaslara bağlı bir hastalık olduğu için, her geçen gün yorgunluk daha da artıyor. Artık birkaç adım atınca dizlerim çöküyor. Bu hastalığın tedavisi henüz kısmen yok ama durdurulması için bir şeyler yapılmasını istiyorum.” dedi.

Doğan hastalığın çözümünün Türkiye’de de olduğunun bilgisini edindiklerini ve süreç hızlanmazsa yürüme yetisini kaybedebileceğini söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

“Kas hastalığı ile mücadele eden bir bayan daha var, İzmir’de kendisi ve çay bardağını bile zor tutuyordu. Hindistan’da tedavi görmek için yardım toplamış ve gidip gelmiş kendisi. Ben de kendisiyle konuştum ve nasıl olduğunu sordum. Kendisi daha iyi olduğunu ve hastalığın durduğunu, yapamadıklarını rahatlıkla yapabildiğini söyledi ve bana da tavsiye etti. Ben de gerekli yerlere başvurduktan sonra, oradaki imkanların burada da olduğunu söylediler bana ama bir sonuç alamadım. Ben yürüme yeteneğimi de kaybetmeden bu sürecin hızlandırılmasını istiyorum çünkü o zaman dönüşü olmayabilir bunun.”  İHA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.