İnsan Vakfı’ndan Esnaflara nakdi yardım!

İnsan Vakfı’ndan Esnaflara nakdi yardım!
03 Nisan 2020 Cuma 13:41

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsü nedeniyle ülkemizde de birçok kesim olumsuz etkilendi.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından dünya genelinde salgın ilan edilmesiyle bütün ülkeler virüsün yayılmaması için ciddi tedbirler aldı.

Türkiye’de virüsün yayılmaması okullar tatil edildi, insanların toplu olarak bulunduğu ortam ve işyerleri kapatıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın korona virüsü tedbirleri kapsamında yayınladığı genelgenin ardından 149 bin 382 işyeri geçici olarak kapatıldı.

Ülkemiz genelinde birçok esnaf kepenk indirirken bazılarının da çalışma saatleri sınırlandırıldı. Virüsün yayılmaması için açık olan işyerinde de ticaret hayatı neredeyse durma noktasına geldi.

İnsan Vakfı, İnsan Medeniyet Hareketi ve Girişimci İş Adamları Vakfı korona virüsü nedeniyle iş yerleri kapatılan ve bu yüzden mağdur olan işçi kardeşlerimize destek olmak için “YANINDAYIZ” kampanyası başlatarak ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyor.

Vakıftan yapılan açıklamaya göre iş yerleri kapatılan vatandaşların vakfımıza yapacakları müracaatlarının ardından, durum tespit yapıldıktan sonra 1.500 TL’lik nakdi yardım yapılacak.

ŞU AN NELER YAPIYORUZ?

Kronik hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine gönüllü ekiplerimiz tarafından yardım ulaştırıyoruz. Bu dönemde aile kurumunun daha güçlenmesi için evde nitelikli vakit geçirmek için çeşitli projeler üreterek Hayat Eve Sığar kampanyasına destek veriyoruz.

SİZ NE YAPABİLİRSİNİZ?

İnsan Vakfı olarak depremden zarar gören kardeşlerimize destek olmak için Kuveyt Türk İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı IBAN numarası TR36 0020 5000 0936 4683 9000 04, hesabına havale yapabilirsiniz. Yada Online Bağış için www.insanvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Ayrıca tüm operatörlerden Bağış yazarak 1471’e SMS göndererek 10 TL destekte bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefon ile yada 0539 828 14 71 Whatsapp hattını arayarak dernek yetkililerine ulaşılabilirsiniz (Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.