“Evliliğe ilk adım” seminerleri

Yeni evlenen ve düğün hazırlıkları yapan çiftlere yönelik düzenlenen “evliliğe ilk adım” seminerleri ’ne katılan çiftlere katılım belgeleri İl Müftüsü Prof. Dr. Şahin Güven tarafından verildi.

“Evliliğe ilk adım” seminerleri
03 Ocak 2020 Cuma 15:08


 

İl Müftülüğünce düzenlenen seminerlerde, “Ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi, ailelerin güçlendirilmesi ve huzurlu bir şekilde devamının sağlanması amacıyla” yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlere nikâh ve sorumlulukları, sevgi, ailede iletişim dili, adalet ve merhamet gibi aileyi ayakta tutan değerler hususunda Kur’an ve sünnet ışığında bilgiler verildi.

Yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlereseminere katılımları nedeniyle teşekkür eden İl Müftüsü Güven, seminerlerin 2020 yılı içerisinde de programlar dahilinde devam edeceği ve katılmak isteyenlerin İl ve ilçe Müftülüklerine bizzat ya da telefonla başvuru yapabileceklerini belirtti.

Daha sonra “Evliliğe İlk Adım” Seminerleri’ne katılan yeni evli ve evliliğe adım atacak çiftlerde söz alarak düzenlenen seminerlerden çok faydalandıklarını belirterek İl Müftüsü Güven’e teşekkür ettiler. Katılımcılara belgeleri ve İl Müftülüğü tarafından hazırlanan kitap seti verildi.

(Haber:sümbül Altunbaş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.