Eczacı Osman Küçükçakmak Sağlık Müdürlüğü'nden emekli oldu

Eczacı Osman Küçükçakmak Sağlık Müdürlüğü'nden emekli oldu
11 Ağustos 2020 Salı 20:08

Kayseri'nin tanınmış ve sevilen eczacılarından olan Osman Küçükçakmak, son olarak çalıştığı Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki görevinden emekli oldu.  Onuruna verilen yemekte ve yapılan  emeklilik plaket törenlerinde duygu dolu anlar yaşayan Küçükçakmak şunları söyledi.

Değerli Arkadaşlarım,dostlarım; 42 yıl önce SSK Elbistan Dispanserinde başladığım Eczacılık mesleğimin güzel günlerini geçirdiğim keyif ve özveri ile çalıştığım SSK Kayseri-Nevşehir Hastahaneleri , il sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Biriminden emekliliğe ayrılırken geride bıraktığım dolu dolu yaşanmış günlere ve kıymetli hatıralarıma yoldaşlık eden İl Sağlık Müdürüm Doç.Dr.Ali Ramazan Benli'ye, Sağlık Hizmetleri Başkanım Uzm.Dr.Ahmet Ceylan‘a ve Eczacı Odası Başkanım uzm. Ecz. Uğur Nuri Akın ile çalışma arkadaşlarıma, meslektaşlarıma veda ediyor, her birinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yaşantımda şimdiye kadar edindiğim Eczacılık mesleği ile ilgili birikimimi yine siz eczacı meslektaşlarım ve dostlarımla paylaşarak mesleğime ve ülkeme hizmet etme gayretinde olacağım. Varolunuz, sağolunuz' dedi.

Her zaman destek aldığım ve ihtiyaç duyduğumuzda yararlandığımız, değerli ağabeyimiz,  eczacı Osman Küçükçakmak'a yeni yaşantısında başarılar ve mutluluklar dileriz..(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.