BÜYÜKŞEHİR SPOR A.Ş.’DEN ‘TELAFİDE BEN DE VARIM’ ETKİNLİĞİ

4 KİLOMETRELİK PARKUR ETKİNLİĞİNE İLGİ YOĞUN OLDU...

BÜYÜKŞEHİR SPOR A.Ş.’DEN ‘TELAFİDE BEN DE VARIM’ ETKİNLİĞİ
10 Ağustos 2021 Salı 17:32

Kayseri’de sporun adresi olan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. fiziksel, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri desteklemek amacıyla öğretmenlere yönelik ‘Telafide Ben de Varım’ etkinliği gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en etkin olduğu alanlardan olan spor konusunda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte etkinlik ve spor aktiviteleri düzenleyen Spor A.Ş. ‘Telafide Ben de Varım’ programı kapsamında öğretmenlerle doğa yürüyüşü ve spor etkinlikleri gerçekleştirdi.

4 KİLOMETRELİK PARKUR ETKİNLİĞİNE İLGİ YOĞUN OLDU

Talas ilçesi Ali Dağı Yamaç Paraşüt İniş Alanı’nda düzenlenen etkinlik, Spor A.Ş. eğitmenleri tarafından kovid-19 salgını sürecinde yapılan seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimi, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri desteklemek amacıyla gerçekleştirildi.

Öğretmenlerin yer aldığı aktivite, 4 kilometrelik parkurda yapılırken, etkinliğe ilgi yoğun oldu. Etkinliğe katılan öğretmenler, bu güzel çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ekibini tebrik etti.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.