Türkiye’nin Yurt Dışına İhraç Ettiği En Başarılı Markalardan Nusr-Et’in 28’inci Restoranı Riyad’da açıldı

Dünyanın dört bir yanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nusr-Et’in global marka olma yolculuğundaki 28’inci restoranı 15 Kasım’da Riyad’da görkemli bir açılışla yeme-içme tutkunlarını ağırladı. Riyad’ın en prestijli lokasyonlarından U Walk’ta 200 kişilik kapasite ile hizmet verecek yeni restoran, yerel mimariye modern ve zamansız bir dokunuş katan 2 katlı binasında hizmet veriyor.

Türkiye’nin Yurt Dışına İhraç Ettiği En Başarılı Markalardan Nusr-Et’in 28’inci Restoranı Riyad’da açıldı
16 Kasım 2021 Salı 13:25

Türkiye’de olduğu kadar dünyanın önemli yeme-içme merkezlerinde açtığı restoranlarla misafirlerine sıra dışı bir deneyim sunan Nusr-Et markası 28’inci restoranıyla Riyad’da görkemli bir açılışa imza attı. En son Londra’da rekor sayıda misafir ağırlayan ve üstün başarı ile İngiliz yeme-içme tutkunlarına ayrıcalıklı bir deneyim sunan markanın Riyad’da açılan 200 kişi kapasiteli yeni restoranı Riyad’ın en prestijli lokasyonlarından U Walk’ta yer alıyor. 

Nusr-Et restoranlarının önemli simgelerinden “Açık Mutfak” ve sergileme tezgahı ile ultra premium steakhouse menü içeriğinin yanı sıra taze sıkım meyve suları ile hazırlanan imza mocktail’ler Riyad menüsünün öne çıkan lezzetleri arasında dikkat çekiyor. Özel pişirme teknikleri kullanılarak hazırlanan en kaliteli et seçkileri, yaratıcı yemek sunumları ile sıra dışı bir deneyim sunan restoran, misafirlerini lezzetli bir gastronomi yolculuğuna davet ediyor. Yaratıcılığın kültürel deneyimle buluştuğu 24 ayar altın kaplama lezzetler de yeni restoranın menüsünde öne çıkan detaylar arasında.

Markanın özel ağırlama hizmeti kapsamında kurgulanan “private dining” ayrıcalığına sahip ilk restoranı olma özelliğini de taşıyan Nusr-Et Riyad, gerektiğinde tek bir alan olarak birleştirilebilecek esneklikte, 3 adet private dining mekanı ile misafirlerini ağırlıyor. Estetik, samimiyet, aşinalık konseptleri çerçevesinde tasarlanan restoranın dekorasyonu, yemek deneyimini ön plana çıkaracak şekilde zamansız ve modern bir çizgide yaratıldı. Ahşap, doğal mermer, deri ve el işçiliği ile yapılan pirinç detayların kullanıldığı restoranda ayrıca hafif ve yumuşak bir aydınlatma sistemi ile ev sıcaklığında yemek deneyimi sunuluyor.  

Pandeminin başından bu yana titizlikle yürüttüğü başarılı çalışmalarla yatırımlarını sürdürürken büyümeye devam eden markanın dünya çapındaki 28. restoranı olan Nusr-Et Riyad, diğer tüm Nusr-Et restoranlarında olduğu gibi Covid-19 tedbirlerini en üst düzeyde uygulamayı vaat ediyor.


Etiketler; #NusrEt

İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.