Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Fuarında MHP Rüzgarı

Adnan İncetoprak Başkanlığında MHP Kayseri İl Yönetimi Cumhuriyet tarihinin en büyük fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı’na çıkarma yaptı.

Cumhuriyet Tarihinin En Büyük Fuarında MHP Rüzgarı
31 Ocak 2022 Pazartesi 13:28

CNR İstanbul fuar merkezi ve TÜYAP Fuar merkezlerinde gerçekleşen mobilya fuarında Fuara katılan mobilyacıları ziyaret ederek tek tek stantları dolaşan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak, Kaymos öncülüğünde düzenlenen fuarın tüm katılımcılara bereketli geçmesini temenni ederken çoğunluğunu Kayseri’nin oluşturduğu firmaların fuara katılımlarından dolayı tebrik etti. 6 gün boyunca Yabancı müşteri akınına uğrayan fuardan Kayserili mobilyacıların memnun olduğunu bizzat görerek mutlu olduğunu ifade eden Başkan İncetoprak gerçekleşen mobilya fuarının hem ülke hem de Kayseri ihracatına katkı sağlayacağını ifade etti.

Fuar stantlarını ziyaretlerin akabinde Mobilya sektörü için yapılan bir dizi toplantılara katılan Başkan İncetoprak, bu kapsamda TİM (Türkiye İhracatçılar Birliği) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Avdagiç, MOSFED (Mobilya Sanayicileri Federasyonu) Başkanı Ahmet Güleç, MOSDER (Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği) Başkanı Mustafa Balcı ve KAYMOS (Kayseri Mobilyacı Sanayici İş adamları Derneği) Başkanı Mehmet Yalçın ile bir araya geldi.

Yapılan görüşmelerde fuarın yaratacağı katma değeri, mobilya sektörünün ve Kayseri’de mobilya sektörünün sorunlarını dile getirdi. Yapılan toplantının ardından bir de heyet ile birlikte stantları ziyaret ederek verimli ve bereketli bir fuar geçmesi temennilerini iletti


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.