İşte Türkiye'nin Teknoloji Kaptanları!

Türkiye’nin bilişim ve teknoloji alanındaki en köklü yayını BThaber Gazetesi’nin Bilişim Zirvesi’19 çatısı altında ikinci defa düzenlediği Teknoloji Kaptanları Ödülleri sahiplerine teslim edildi. Akademik dünyadan, STK’lardan ve Teknoloji uzmanı olan kanaat önderlerinden oluşan 13 deneyimli ismin jüri üyeliğiyle belirlenen Teknoloji Kaptanları için 5000’e yakın halk oylaması da gerçekleşti. Kazananlar 19. Bilişim Zirvesi’nde düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni’nde açıklandı.

İşte Türkiye'nin Teknoloji Kaptanları!
21 Kasım 2019 Perşembe 11:55

39 değerli teknoloji projesinin finalist olarak yarıştığı organizasyonda “Yılın Teknoloji Kaptanı” İsmihan Baysal Anderson oldu. Anderson bu ödüle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı için gerçekleştirdiği e-Pasaport Projesi ile layık görüldü. İsmihan Baysal Anderson ayrıca aynı proje ile Yılın “Müşteri ile Etkileşim” Proje birincisi ve Yılın “Sosyal Sorumluluk” Proje üçüncüsü ödüllerini de aldı.

M2S Pazarlama ve Araştırma şirketinin tören sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreni Down Sendromlu Gençlerin dans gösterisi ile başladı. Down Türkiye – Down Sendorumu Derneği ile gerçekleşen bu performansın Sosyal Sorumluluk Sponsorluğunu ise Octopod üstlendi. Gazeteci ve Youtuber İlkay Zaman sunumu ile gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını BTHaber Şirketler Grubu Başkanı Murat Göçe gerçekleştirdi. Murat Göçe konuşmasında; “Bağımsız ve adil bir eleme yapılması için 13 değerli jüri üyesinden destek aldık. Tüm projeler tek tek incelendi ve finalistler belirlendi. Ardından, sosyal medya üzerinden bir halk oylaması gerçekleştirdik ve burada oy kullananların da sahte hesap olmamasına özen gösterdik. Teknoloji Kaptanları Ödülleri ile birlikte bu başarılı ve yenilikçi projelere destek olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz” dedi.

Teknoloji Kaptanları Ödül Töreni, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi – Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu’nun “Zeki İnovasyona Doğru” başlıklı ilgi çeken konuşmasının ardından kazanan kurumlara ödüllerinin takdim edilmesiyle tamamlandı.

(Haber: Ramazan Karakuş)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.