Yerköyspor Akademi’de Ahmet Efe farkı

Özellikle kırsal kesimde ve yüksek irtifada yaşayan çocukların spordaki başarıları dikkat çekiyor. İşte bunlardan biri de, teknik direktörü Muammer Benli’nin keşfettiği Yerköyspor Futbol Akademi Kulübü’nün 9 yaşındaki forveti Ahmet Efe Aydın.

Yerköyspor Akademi’de Ahmet Efe farkı
21 Kasım 2019 Perşembe 17:36

Türkiye’deki spor kulüplerine  şimdiden futbolcu yetiştirmek için ciddi bir adım atan Yahyalı ilçesinde bulunan Yerköyspor Futbol Akademi kulübü’nün başarı teknik direktörü Muammer Benli, ilçedeki yetenekli çocuklarla oluşturduğu takım herkesin dilinde.

İlçe Belediye başkanı Esat Öztürk’ün destek verdiği, kulüp başkanı Hacı Yusuf Şahin’in ‘geriye dönüş yok’ diye övündüğü, ilçe kaymakamı Yunus Emre Altıner’in ise ülke ekonomisine ‘yerli futbolcularla katkı’ için ‘geleceğe yatırım’ gördüğü küçük futbolcuların, hem derslerinde hem de spordaki hırs, azim, istek ve yarışları da takdir topluyor. Yahya Gazi ilkokulu 4. Sınıf öğrencisi  olan Ahmet Efe Aydın’da , Muammer Benli’nin keşfettiği küçük ve geleceğin futbolcularından biri.  Baba Eyüp Aydın ‘Çocuklarımızla övünüyor ve gurur duyuyoruz” dedi.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.