Yasir Subaşı: Başkan bize anne şefkatiyle yaklaşıyor

Yasir Subaşı: Başkan bize anne şefkatiyle yaklaşıyor
12 Ocak 2020 Pazar 15:15

HES Kablo Kayserispor’un sol bek oyuncusu Yasir Subaşı, takımdan hiç bir zaman ayrılmayı düşünmediğini ifade ederek, “Berna Başkan bize anne şefkati ile yaklaşıyor. Kendisi gerçekten çok dürüst birisi. Üzüldüğüm çok maç oldu. Taraftara kendimi mahcup hissettim. Ama hiç bir zaman ayrılmayı düşünmedim” dedi.

Hes Kablo Kayserispor’un oyuncusu Yasir Subaşı, 2’nci yarı hazırlıklarını yaptıkları Antalya’da Kayseri Star Haber Gazetesine kamp değerlendirmesinde bulundu. Ligin son sırasında olmalarının şaşkınlığını yaşadıklarını kaydeden Subaşı, “Kayserispor olarak İlk yarı hiç beklenmedik sonuçlar aldık. Sezon başı biz bu sonuçları beklemiyorduk. Daha iyi bir yerde be daha iyi bir Kayserispor seyrettirmek istedik. Ama olmadı. Belki de son yılların en zor dönemlerini geçiren bir Kayserispor var. Devre arası kampını iyi geçirip ikinci yarıya güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

‘DAHA İYİ BİR KAYSERİSPOR İZLETTİRMEK İSTİYORUZ”

Kayseri’yi ve Kayserispor taraftarının değerini bilen bir teknik direktörle çalıştıklarının da altını çizen 24 yaşındaki oyuncu, “Biz de takım olarak yavaş yavaş alışmaya başladık. Daha iyi bir Kayserispor seyrettirmek adına daha güçlü bir Kayserispor izlettirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha güçlü bir şekilde onların karşısına çıkmayı düşünüyoruz” şeklimde konuştu.


‘AYRILMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM’

Takımdan ayrılan bir çok oyuncu olduğunu ancak kendisinin aklında bu durumun hiç olmadığına da vurgu yapan Subaşı, “Hiç bir zaman ayrılmayı düşünmedim. Futbolda ayrılmak var ama ben bunu hiç bir zaman aklıma koymadım. Kendi adıma çok zor bir süreç geçirdiğimizi söyleyebilirim. Her maçtan sonra üzülüyoruz. Bu taraftar bunu hak etmiyor. Dediğim gibi her maçtan sonra çok üzüldüm ama ayrılmayı düşünmedim. Kötü sonuçlar aldığımızda ben kendimi çok mahcup hissediyordum. Her kötü sonuçtan sonra onlara mahcup olarak kendimi o şekilde hissediyordum. Taraftarımız desteğini vermeye devam etsin” ifadelerini kullandı.

“ANNE ŞEFKATİ İLE YAKLAŞIYOR”

Türkiye’nin ilk kadın başkanı olan Berna Gözbaşı’nın verdiği her sözü tuttuğunu da belirten Yasir Subaşı, “Berna Başkan bir anne olduğu için birebir ilişkilerimiz çok kuvvetli. Gerçekten bize bir anne şefkati ile yaklaşıyor. Berna Başkan çok dürüst birisi. Kayserispor adına da çok çalışıyor. Yapamadığı bir şeyin sözünü vermiyor. Hem onu hem de taraftarımızı mutlu etmek adına daha fazla çalışmalara devam ediyoruz”dedi.

Haber-Foto: Samed  Aydın SUN-ANTALYA


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.