Uygun’dan transfer açıklaması

Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Emre Demir, Mensah ve Lung'un transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Uygun’dan transfer açıklaması
18 Kasım 2019 Pazartesi 18:47

Bülent Uygun, "Kayserispor'a geldiğimizde takım içerisinde huzursuzluklar vardı. Futbolcular mental anlamda sıkıntılar yaşıyordu. Dün dünde kaldı. Önümüze bakmak durdumundayız.” dedi.

'Mensah'a transfer teklifleri var'

"Mensah’ın transferi ile ilgili konuşan Bülent Uygun; “Sezon öncesinde Atletico Madrid'den transfer edildi ve oyuncuya ciddi bir bonservis bedeli ödendi. Mensah geldiğimiz günden itibaren iyi bir sinyal verdi. Mensah'ı isteyen kulüpler var. Mensah'a Avrupa'dan da gelen teklifler var. Mensah'a Galatasaray'ın teklifini sormadım. Mensah'ın devre arasında bir başka takıma transferi olursa bu da ücret artı futbolcu takası olur." dedi.

Lung ve Emre'ye Sevilla talip...

"Uygun, “Kalecimiz Lung'a Sevilla'dan gelen resmi transfer teklifi oldu. Lung'un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Ocak ayında bu transfer gerçekleşir mi? Bilmiyorum. Emre Demir'e de Sevilla'ın transfer teklifi oldu. Emre'ye Sevilla hafif kaçar çünkü Emre'nin birçok dünya devi peşinde. Emre'yi isteyen takımların ismini şu anda açıklayamam. Bu Emre'ye de Kayserispor'a da zarar verir." şeklinde konuştu.

(Haber: Fatma AYDEMİR)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.