TSYD’den Kayserispor’a moral ziyareti

Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Oktay Ensari ve üyeler, Kayserispor’a moral ziyaretinde bulundu. Bülent Uygun’la bir araya gelen TSYD Kayseri Şube üyeleri, Kayserispor’un durumu hakkında sohbet etti.

TSYD’den Kayserispor’a moral ziyareti
29 Kasım 2019 Cuma 16:22

Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen ziyarette TSYD Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari’nin yanı sıra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve üyeler yer aldı.

Kayserispor’un durumunun konuşulduğu sohbet toplantısı öncesinde açıklamalarda bulunan TSYD Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, “TSYD Kayseri Şubesi üyeleri ve arkadaşlarımızla beraber Kayserispor’u ziyarete geldik. Ziyaretimizin amacı, Kayserispor’un içinde bulunduğu bu güç durumda görevine yeni başlayan hocamıza destek olmaktır. Kayserispor’un içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması için medya mensupları olarak üzerimize hangi görev düşüyorsa yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise şunları kaydetti: “TSYD’nin kendi şehrinin takımına sahip çıkmasından dolayı çok mutluyum. Burada bir birinden değerli duayen isimlerin olması ve bizleri ziyaretlerinden dolayı çok mutluyum. Bizler ister istemez Kayserispor’un başarısı için elimizden geleni yapıyoruz. Siz, bütün Kayseri’nin dertlerini ve sorunlarını dile getiren ve kalemi satın alınamayan özel insanlarsınız. Bu şehrin en değerlilerisiniz. Birbirinden önemli projelerin üretildiği önemli bir şehirdeyiz. Türkiye’nin ticaretine katkı koyan önemli bir şehiriz. Kayserisporumuzun durumu hiç iç açıcı değil. Bunun da belli sebepleri vardır. Kayserispor için el birliği ile güzel şeyler yapmamız gerekiyor” dedi.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.