"Transfer tahtasını açacağız"

Başkan Berna Gözbaşı  Kapalı olan transfer tahtasını bu hafta sonuna kadar açacaklarını söyledi. Gözbaşı, şirketleşme ile ilgili de sinyaller verdi.

"Transfer tahtasını açacağız"
10 Ağustos 2020 Pazartesi 17:06

Başkan Gözbaşı, tahtanın kapalı olmasının Landry Nguemo adlı iki yıl önce gelen sadece 3-4 maç oynayıp giden oyuncudan kaynaklandığını belirterek; “Aslında ödenebilir bir bedelin ödenmemesinden dolayı bugün bize 1 milyon euroya mal olan bir enkaz var. Böyle şeyler olabiliyor. Başka kulüplerde de örnekleri var. Yönetici ihmalliği böyle sonuçlar doğuruyor” dedi.

“Şirketleşmek elzem haline geldi”

Geride kalan sezonda yaşanan sıkıntılara değinen Gözbaşı, “Bu kulübe geldiğim günden bu yana şimdiye kadar hiçbir başkanın olmadığı kadar maddi katkım oldu. Yaptığımız hamleler ligden düşmemeye yetecek kadar hamleler oldu.  Yarışı hiç bırakmadık. Bırakmayacağız. Ama benim bu yükü kaldırmam bundan sonra mantıklı değil, mümkün de değil. Sorunların önüne geçmenin yolu, hesap verilebilen bir yapı olan şirketleşmeye geçmek. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız toplantıda şirketleşmenin faydaları sunum şeklinde anlatıldı. Fakat şirketleşmenin yapısının nasıl olacağını transfer tahtamızın açılmasının ardından yeni oturumlar ile tartışarak en doğru yolu bulmaya çalışacağız. Bu yolun artık vazgeçilmez bir yol olduğunu umarım kamuoyu da büyüklerimizde anlamıştır. Şirketleşmenin benim şahsıma bir faydası yoktur. İnşallah bu sezon geçen yılın ikinci yarısında bırakıldığımız gibi yalnız bırakılmayız. Çünkü bu kulüp ne benim ne de başka bir yöneticinin. Bu şehrin takım. Dolayısıyla herkesin elini taşın altına koyması lazım.” şeklinde konuştu.

“Şartlarımıza uyarsa masaya otururuz”

Gözbaşı, Artem ve Lopes konusunda ise indirim yaparlarsa ve kulübün şartlarına uyarlarsa devam edileceğini sözlerine ekledi.

(Haber-Foto: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.