"Son düdüğe kadar buradayız”

HES Kablo Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tokgöz, “Son düdük çalana kadar, umutlar tükenene  kadar buradayız” dedi.

"Son düdüğe kadar buradayız”
04 Şubat 2020 Salı 17:24

Devre arasında yapılan transferlere değinerek sözlerine başlayan Mustafa Tokgöz, “Menajerlik ücreti olarak da 620 bin TL ödedik. Gelen ve giden oyuncularımızdan toplam 4 milyon TL’ye yakın bir karımız var. FİFA, CAS ve yerel mahkemelerde davalarımız devam ediyor. Vadesi geçmiş 45 milyon TL borç var. Mayıs ayında bu borçla yüzleşeceğiz. Bunu gelin hep birlikte dayanışma örneği göstererek fırsata çevirelim. Stadyum ismi olur, diğer sponsorluk anlaşmaları olur bir şekilde kulübe destek olalım. Bu şekilde 20-30 milyonluk bir yükü alabiliriz” ifadelerini kullandı.

SABRIMIZ KALMADI’

Ligde oynanan son Galatasaray maçında Pedro Henrique ile Donk arasında yaşanan tartışmalı pozisyona da değinen Tokgöz, “Gönül ister ki hakem hatalarını konuşmayalım. Ama hakem hataları ön plana çıkıyor. VAR’ın Galatasaray maçında sessiz kalışı, görevini yapmaması üzüntü vericidir. Önümüzdeki hafta MHK toplanacak. Orada bir karar alınacak. Bu sistemde çok adaletsizlik oluyor. Canımız yandı. Sabrımız da artık kalmadı. Başkanımız tepkisini ortaya koydu ve sosyal medyada 1 milyon etkileşim oluyor. Kulüp avukatı Sami Dinç ile yollarını ayırdıklarını da ifade eden Tokgöz, “Sami bey, bir çok alacağından vazgeçti. Kendisine teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızı da bu yıl memnun edemedik. Bu hafta galip gelmek istiyoruz. Takıma küsen gönül koyan kim varsa herkesi bir olmaya, bu hafta takımımıza destek olmaya davet ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

‘Başkanımız cebinden 19 milyon verdi’

Kulüp başkanı Berna Gözbaşı’nın yaptığı fedakarlıklardan da bahseden Mustafa Tokgöz, “Başkanımızın bugüne kadar cebinden ödediği 19 milyon TL var. Yönetimimiz de 1 milyon 400 bin TL vermiştir. Başkan bir çok krizi şirketinden fedakarlık yaparak karşıladı. Kendi şirketinden paralar verdi. Alt yapıya ayırdığımız 50 bin TL’lik bütçe eski eski yöneticilerimizden birinin haczine gitti. Eski yöneticimizin alt yapıdan daha mı fazla ihtiyacı vardı bilemiyorum ama varsın hayrını görsün” ifadelerini kullandı.

Menajerlere sert tepki gösterdi

Kayserispor hakkında bazı menajerlerin olumsuz propaganda yaptığını da iddia eden Tokgöz, “Yaptığımız her şey şeffaftır. Kulübe giremeyen menajerlerin yaptığı haysiyetsizce yapılan bir davranıştır. Kendileri gereken cevabı almıştır. Bu kulübün kapısından giremedikleri, işlerine çomak soktuğumuz için bize karşı yürüttükleri bir algıdır. Bundan sonra da kulübün kapısından içeri giremeyeceklerdir” diye konuştu.

‘Umut bitene kadar  buradayız’

Görevi bırakmayı düşünmediklerini de ifade eden Mustafa Tokgöz, “Son düdük çalana kadar biz buradayız. Umut nereye kadar varsa biz buradayız. Recep Mamur ile ilgili bir açıklamam olmamıştır. Tabela konusunda da reklamcıların bir hatası sonucu yazı düşmüştür. Hes Kablo’yu her yerde olduğu gibi tesis isminde de değiştirirken böyle bir olay yaşanmıştır. Biz büyüklerimize saygısızlık yapmayız. Ellerini öpmesini de biliriz. Recep Mamur’dan bizim beklentimiz bu kulübe destek olmasıdır” şeklinde konuştu.

Haber-Foto: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.