Kupaya veda ettik !

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş mücadelesinde deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Hes Kablo Kayserispor, sahadan 2 farklı skorla mağlup ayrılarak, kupaya veda etti.

Kupaya veda ettik !
21 Ocak 2020 Salı 22:08

Süper Lig'de son sıraya demir atan Kayserispor kupada da umduğunu bulamadı. Sarı kırmızlı temsilcimiz Kadir Has'ta golsüz eşitlikle sonuçlanan son 16 turunun rövanş mücadelesinde Kadıköy'de Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Sarı lacivertlilerin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun golüne engel olamayan Kayserispor, ilk yarının bitimine saniyeler kala Mevlüt Erdinç'in attığı golle 2-0 geriye düştü. Maçın ilk yarısında şut atmadan tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda da yalnızca tek şut ve 2 kornerle maçı tamamlarken, sahadan mağlup ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti. Bu sonuçla birlikte Kırklarelispor'dan sonra adını çeyrek finale yazdıran 2'nci takım ise Fenerbahçe oldu. Kayserispor'da yeni transferlerinin de ilk 11'de mücadele ettiği karşılaşmada transferlerinin takıma katkı sağlayaması ve uyumsuzluğu dikkat çekti. 

Öte yandan bugün tarifeli uçakla Kayseri'ye gelecek olan Kayserispor yarından itibaren Cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü maçı hazırlıklarına başlayacak.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.