Kocasinan Masa Tenisi Takımı Avrupa Şampiyonası´nda

Kocasinan Masa Tenisi Takımı  Avrupa Şampiyonası´nda
08 Kasım 2019 Cuma 17:45

Türkiye’yi Avrupa Kupasında temsil edecek olan Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, Bayanlar ETTU Cup’a 3.turdan katılacak.

Spora ve sporcuya verdiği destekle dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü’nün her alanda elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Özellikle masa tenisi takımımız uluslararası başarılarla tarihe geçiyor. Ay yıldızlı formayı layıkıyla taşıyıp, İstiklal Marşımızı Uluslararası camiada okutturarak, her defasında bizim gururumuz oluyorlar. İnşallah Kocasinan’ımızın ve ülkemizin adını daha nice şampiyonluklarla dünyaya duyuracağız. Gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız.” ifadelerini kullandı.

 Bayanlar ETTU Cup’a 3.turdan katılan Kocasinan’ın Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz, Betül Nur Kahraman ve Kadriye Nur Sarı, 9-10 Kasım 2019 tarihlerinde İtalya’nın Cagliari kentinde rakipleriyle mücadele edecek. Kafileye, Milli Takım ve Kocasinan Masa Tenisi Spor Kulübü Antrenörü Halil adak eşlik edecek.

(Haber: Davut GÜLEÇ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.