Kayserispor'un da aralarında olduğu 7 kulübün 'umut' bekleyişi

Kayserispor'un da aralarında olduğu 7 kulübün 'umut' bekleyişi
21 Mayıs 2020 Perşembe 10:56

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği toplantısının ardından 7 kulübün TFF’ye bu yıl ligden düşme olmaması ve gelecek sezonun 21 takımla oynanması yönünde müracaat ettiklerini açıkladı.

TFF’nin Riva’da bulunan merkez binasında gerçekleşen toplantının ardından aralarında Kayserispor'un da olduğu 7 kulübün umutlu bekleyişi başladı. Pandemi sürecinden dolayı ara verilen ve 12 Haziran'da başlaması planlanan ligler için 7 kulüp ligden düşmenin olmaması talebinde bulundu. TFF Başkanı Özdemir, "Federasyonumuz bu konuyu inceleyecek ve yönetim olarak gelecek sezonda kaç takımla oynanacağını ve düşüp düşmeme kararını da önümüzdeki günlerde vereceğiz. TFF’nin bir sağlık ve danışma kurulu var. Bununla ilgili 12 Haziranda başlayacağımız tüm liglerin futbola dönüş protokolü hazırlanmıştı. Bunun yanında hep beraber verdiğimiz karar doğrultusunda federasyonumuz bir pandemi kurulunu teşkil edecek ve bundan sonra bu konuyla ilgili süreci pandemi kuruluyla beraber yürüteceğiz." şeklinde konuştu.

Nihat Özdemir'in bu açıklamlarının ardından Kayserispor'un da aralarında bulunduğu 7 takımın kaderi önümüzdeki günlerde yapılacak olan yeni toplantı sonrası karara bağlanacak.

SÜPER LİG’DE ŞU AN SON 7 SIRADA BULUNAN TAKIMLAR

28 – Gençlerbirliği

26 – Kasımpaşa

26 – Konyaspor

25 – Malatyaspor

25 – Rizespor

23 – Ankaragücü

22 – Kayserispor


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.