Kayserispor - Göztepe maçından yansıyanlar

Süperligin 24. haftasında Kadir Has Stadında Göztepe'yi 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puana sahip olan Heskablo Kayserispor'da sevinç hakim. Önemli karşılaşmada objektiflere yansıyan önemli anlar şu şekilde:

Kayserispor - Göztepe maçından yansıyanlar
03 Mart 2020 Salı 17:14

Onlar ülke sen ‘VATAN’sın pankartı

Kayserispor’un en büyük itici gücü olan Kapalı Kale tribünlerde  ay yıldızlı Türk Bayraklarını açarak, ‘Onlar ülke sen ‘Vatan’sın’ pankartı açtı.

Vali ve protokol bayrakla takip etti

Mücadeleyi şeref tribünden izleyen Vali Şehmus Günaydın, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Mustafa Yazıcı, Bölge Adliye Mahkemesi Dursun Büyükbaş ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış  ay yıldızlı Türk bayrağı ile takip etti. 

Şehitler unutulmadı

Maç öncesi stadyumda çalan müziklerde olduğu gibi takım kadroları anons edilirken de şehitler unutulmadı. İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimizin isimleri tek tek okundu ve skorboarda fotoğrafları yansıtıldı.

 

Başkan tribünlere bayrak dağıttı

Hes Kablo Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı  sarı kırmızılı tribünleri tek tek dolaşarak ay yıldızlı Türk bayrağı hediye etti.

Mossoro’ya yakın ilgi

Sarı kırmızılı taraftarlar Göztepe’nin yıldız futbolcusu Mossoro’nun ısınmak için geldiği alanda yakın ilgi gösterdi. Taraftarların yakın ilgisine duyarsız kalmayan Mossoro, tribünlerin öz çekim isteğini kırmadı.

Asker selamı verdiler

Sarı kırmızılı futbolcular mücadele öncesi objektiflere verdiği asker selamı pozunu, Mesanovic’in golü sonrası da takım halinde verdiler. Öte yandan stadyumda gol müziği olarak da Mustafa Yıldızdoğan’dan ‘Şehitler ölmez’ parçası yankılandı.

Galibiyet coşkusunu taraftarla kutladılar

Uzun zaman sonra iç sahada galibiyet coşkusu yaşayan sarı kırmızlı ekip, galibiyet coşkusunu Kapalı Kale ile doyasıya yaşadı. Sapunaru ve Lung’un üçlü çektirmesi ile galibiyeti doyasıya yaşadı.

Lung gönüllere taht kurdu

Kayserispor’un başarılı eldiveni Silviu Lung, daha önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Türk halkına olan  hayranlığını dile getirerek, Türk halkının gönlünde taht kurmuştu. Göztepe maçına da Türk bayrağının olduğu pazu bandu ile çıkan Romen file bekçisi ay yıldızlı bayrağı öperek objektiflere yansırken bir kez daha gönüllere taht kurdu.

Haber ve Fotolar: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.