Kayserispor Ankara yolcusu

Spor Toto Süper Lig’de 11. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor, bugün Ankara’ya gidecek. Sarı-kırmızılılar kritik maçtan 3 puanla dönerek seri başlatmak istiyor.

Kayserispor Ankara yolcusu
07 Kasım 2019 Perşembe 17:03

Geçtiğimiz hafta evinde Fenerbahçe’yi mağlup ederek moral kazanan Kayserispor, bu anlamlı galibiyetin devamını getirebilmek için Gençlerbirliği karşısında da galibiyet hedefliyor. Teknik Direktör Bülent Uygun nezaretinde tesislerindeki hazırlıklarını sonlandıran sarı-kırmızılılar yarın yola çıkacak.

Temsilcimiz cumartesi günü saat 15.00’da Eryaman Stadı’nda oynanacak karşılaşma öncesinde tüm hesaplarını 3 puan üzerine yapıyor.

“Devamı gelecek”

Kulüp Başkanı Hamdi Elcuman, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puan döneceklerine inandığını belirterek, “ Sezon başından beri süren problemler vardı. Onları çok hızlı çözme gayreti içine girdik, çok şükür ki çözdük. Bülent Uygun hocamızla ilk galibiyeti aldık. Galibiyetlerin devamının geleceğini düşünüyorum. Lige baktığımız zaman takımlar birbirine çok yakın. Kişi bazında ve takım bazında iyi oyuncularımız var. İyi bir başlangıç oldu umarım devamı gelecek" dedi.

(Haber: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.