Kayseri maçı sonrası "Bahane üretmek istemiyorum" diyen Pereira: Trabzonspor, Avrupa'da yarışmıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kayserispor'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu. "Bahane üretmek istemiyorum" diyen Portekizli hoca, "Bahanelerin arkasına sığınan bir hoca değilim. Bu lige bakınca; ligdeki büyük takımlara baktığınızda, en zirvedeki Trabzonspor, Avrupa'da yarışmıyor. Her maç arası toparlanma fırsatı buluyor. Galatasaray, Beşiktaş ve bizim problemlerimiz aynı" dedi.

Kayseri maçı sonrası "Bahane üretmek istemiyorum" diyen Pereira: Trabzonspor, Avrupa'da yarışmıyor
08 Kasım 2021 Pazartesi 13:42

3 haftadır puan alamayan Fenerbahçe, Kayserispor'la 2-2 berabere kalarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Vitor Pereira karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Trabzonspor'un Avrupa'da olmadığı için avantajlı olduğunu söyledi.

Vitor Pereira'nın açıklamaları şöyle:

"Ben bahane üretmek istemiyorum, bahanelerin arkasına sığınan bir hoca değilim. Bu lige bakınca; ligdeki büyük takımlara baktığınızda, en zirvedeki Trabzonspor, Avrupa'da yarışmıyor. Her maç arası toparlanma fırsatı buluyor. Galatasaray, Beşiktaş ve bizim problemlerimiz aynı. Perşembe günü Antwerp'te maç yaptık. Cuma akşam üstü döndük. Bu maça hazırlanmak için 1 günümüz vardı, futbolcular makine değil, buna bağlamak istemiyorum ama bu da bir gerçek. Beşiktaş problem yaşadı, Galatasaray problem yaşadı, biz de yaşadık. Bu açıdan tek problemi olmayan takım, Trabzonspor. İki maç arası toparlanacak yeterli vakitleri oluyor Avrupa'da olmadıkları için. Bu da bir avantaj.

Penaltıyı atmış olsak maçta öne geçecektik ve avantajlı olacaktı. 1-0'dan sonra büyük boşluklar bulacaktık ama maalesef olmadı, rakibimiz duran toptan 1-0 yaptı. Sonra 2-0 oldu. Bundan sonra her şeyi riske ettik. Direkten dönen toplarımız var.

Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ederim. Ve onlara şunu demek istiyorum, biz her zaman savaşmaya devam edeceğiz. Bugün oyuncularım çok istediler, sahaya ruhlarını yansıtmaya çalıştılar, çok koştular ama maalesef istediğimiz sonuç olmadı. Çünkü Avrupa maçının üstünden henüz 3 gün geçti. Kolay değil ama elimizden gelen her şeyi yapacağız. Daha çok maç var ligde." dedi.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.