Kapadokya İzcilik Federasyonu Başkanı Haydar Rayman 2019 yılını değerlendirdi

Kapadokya İzcilik Federasyonu Başkanı İzci Lideri Haydar Rayman 2019 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. 2019 yılının izcilik faaliyetleri bakımından çok başarılı geçtiğini ifade eden KAPİF Başkanı Haydar Rayman 2020 yılında kış ve yaz kampları,kurslar açısından yine hareketli geçeceğini ifade etti.

Kapadokya İzcilik Federasyonu Başkanı  Haydar Rayman 2019 yılını değerlendirdi
25 Aralık 2019 Çarşamba 10:08

Başkan Haydar Rayman ,Merkezi Kayseri'de bulunan Kapadokya İzcilik Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyetlerini şöyle sıraladı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde örgütlenen federasyonumuz Kapif diğer illerdeki izcilik kulüpleriyle beraber yıllık faaliyet programında yer alan etkinlikleri gerçekleştirmiştir.
21-26 Ocak 2019 tarihlerinde Salda Gölü Kış İzci Kampı'nı Denizli-Bozkurt, Kayseri Erciyes ve Ankara'dan katılan 80izci ile gerçekleştirmiştir.
22-29 Haziran 2019 tarihleri arasında Alanya'da Ulusal Ata İzci Kampı'nı Kayseri, Antalya, Bozkurt, KKTC, Ankara, Mersin'den katılan 100 izci ile yapmıştır.


27 Temmuz-3 Ağustos 2019 tarihleri arasında Denizli-Çambaşı Ata İzci Kampı'nı 75 izci ile yapmıştır.
26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında Aydın-Didim'de Liderlik Temel Eğitim kursu açmış, 25 kursiyeri izci lideri yapmıştır.
Amacı bu ülkenin çocuk ve gençlerine gönüllü hizmet etmek olan federasyonumuz Kapif, misyonuna uygun olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Uluslararası faaliyetlerde WFIS-Dünya Bağımsız İzciler Federasyonu ile beraber çalışan Kapif uluslararası faaliyetlere de katılmaktadır.


KAPİF Başkanı Haydar Rayman ,'bu faaliyetleri gerçekleştirmemizde emeklerini esirgemeyen Kayseri'den İzci Liderlerimiz Gökçe Güneş, Bayise Saraç, İdris Erdoğan, Alpaslan Gerçel, Gökhan Karamermer, Cemal Cingil, Erhan Akdemir, Güven Güneş, Cemal, Hatice, Alaaddin , Hüseyin, Recep gibi genç liderlerime, Denizli-Bozkurt'tan Ufuk Elkama, Müdaher Kocaman, İzmir'den Turgay Yarbasan, Aydın'dan Remzi Çomakçı, Antalya'dan Gülsevin Güngör, Mersin'den Adil Atlı, Afyon'dan Ali Kolay, Didim'den Yeşim Ünle liderlerime çok teşekkür ediyorum. Faaliyetlerimizde izcilerimize desteklerini esirgemeyen BTA Asansör market Bekir Türk 'e de şükranlarımızı sunuyorum.Kapif olarak biz büyük bir aileyiz 'dedi.
(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.