“İlçelere verdiğiniz sözleri tutun”

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri’nin sorunlarını Meclis gündemine taşımaya devam ediyor. Son olarak Kayseri’nin istenen, beklenen ve alamadığı hizmetleri arasında üç ilçedeki spor sahalarını, neden çimlendirilmediğini ve bakımsızlığını Meclise taşıdı.

“İlçelere verdiğiniz sözleri tutun”
19 Aralık 2019 Perşembe 15:45

Milletvekili Dursun Ataş, ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığına da Meclis’teki konuşmasında “Kayseri’mizin Pınarbaşı, Sarız ve Sarıoğlan ilçelerinde çim sahalar yoktur. On senedir yazışmaları devam eden, yapılacağının sözü verilen bu ilçelerimizle ilgili bir çalışma yapılmakta mıdır? 2020 Yılı Yatırım Programı’na alınmış mıdır?” diye sorarak, verilen sözlerin tutulmasını istedi.

SarıoğlanStadı akşamcıların mekanı haline geldi

Bu arada Dursun Ataş’ın Meclis’e taşıdığı Sarıoğlan Stadı ise bakımsızlıktan adeta dökülüyor.

Yıllardır halkın talebine rağmen çim sahaya dönüştürülmeyen Sarıoğlan stadının sahası spor etkinliklerinde gençleri ve izleyenleri korkuturken, tribünleri de dökülüyor. Yıllardır ödenek yetersizliği bahane edilerek bakımsız bırakılan Sarıoğlan stadının kışın karı temizlenmiyor, yağışlı havalarda ise çamurdan  spor etkinlikleri yapılamıyor.

Aydınlatmanın da yetersiz olduğu stadın seyirci tribünleri de dökülüyor. Kalan bölümler ise akşamcıların ve alkol alanların mekanı halinde. Sarıoğlan halkı, ilçeye yakışan bir stat yapılmasını, bakımının ihmal edilmemesi, gençlerin şevkinin karılmamasını istiyor.

(Haber: Davut GÜLEÇ)aber


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.