Herkes sözünü tutsun!

Mevcut yöneticilerden ise eli cebine giden, başkanın haricinde kulübe tek kuruş katkı sağlayan isim yok..!

Herkes sözünü tutsun!
23 Aralık 2019 Pazartesi 15:40

Kayserispor aldı başını gidiyor, Sarı kırmızılı takımın önlenemez düşüşü her geçen gün biraz daha hız kazanıyor. Ancak kulübün düzlüğe çıkması için kimse ama kimse kılını kıpırdatmıyor.

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nınBaşakşehir maçı sonrasında yaptığı açıklama her şeyi tüm çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.

Başkan Gözbaşı, yönetici olmanın bir bedeli olduğuna dikkat çekerek “ Kimsenin eli cebine gitmiyor, öyle poz vermekle olmaz bu işler “ diye üzerine alınması gereken herkesi eleştirdi. Başkan kulüpte daha önceden alacağı olan hem futbolcuları, hem de yöneticileride çağrıda bulunarak “ bu takıma bir şey olursa kimse alacağını alamaz, öncelikle hep birlikte bu takımı kurtarmamız gerekir”dedi.

Başkan Gözbaşı’nın bu açıklamasından sonra  gözler kongrede kulübe maddi anlamda destek vereceklerini söyleyen, onursal başkan ne derse o rakamı vereceklerini söyleyen eski başkanlar Recep Mamur ve Erol Bedir’e çevrildi.

Ayrıca kulübe ismi verilen Recep Mamur’un da yapılan bu jestten dolayı kulübe ekstra bir katkı sağlaması bekleniyor. Mevcut yöneticilerin ise nasıl bir katkı sağlayacakları ise bilinmiyor. Ancak spor kamuoyunun eski başkanlar, yöneticiler kısacası vaatte bulunan, aktif olarak bu işin içinde görev alan herkesin sözünü tutmasını bekliyor.

(Haber: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.